News

Februar/Marts News

For et år siden havde vi netop afsluttet Vejle ReFashion Week 2023 med et brag af en afsluttende fest med foredrag af Anne Glad og et fantastisk modeshow - all in refasion! Du kan stadig se filmene, og tage en tur ned af memory line - hvis du altså var med, og ellers kan du lade dig inspirere til måske et nyt show i 2025. 


Vi har startet året med 2 fantastiske nyheder - som giver masser af energi og åbner op for nye aktiviteter i 2024 og 2025. Aktiviteter, som skal få endnu flere til at stoppe op før man bare køber nyt - og måske istedet køber genbrug, reparerer tøjet, upcycler eller styler garderoben på nye måder. 

Der er så mange muligheder - men alt kræver at man bruger lidt ekstra tid. For som Laura Lava siger, så "består forandringen i at jeg VED, at et par timer med at rydde op, ordne, sammensætte outfits eller stryge giver både ideer og ny garderobeglæde" . 

Netop...ting tager tid. Valget er dit! I ReFashion Vejle gør vi vores bedste for at du har (nemme) alternativer - uanset om du gør bare lidt, så gør du noget!  

Du er inviteret....så kom og vær med! 


Nå ja...hvad var det, der var så fantastik? Vi fik til Jul en dejlig mail om, at vores ansøgning til Borgerne Grønne Klimapulje var blevet godkendt til mere fokus på formidling og flere ReFashion aktiviteter i hele Vejle. Og nu har vi netop fået besked om at vi - og du som følger med her - er indstillet som finalist til Vejles Klimapris.

Så husk at stem - OG VÆR MED!


Det Sker 

Februar 

24/2 - Klimadag og RCV 1-års fødselsdag // ReFashion tøjbytteskab 

Sted: RessourceCenter Vejle 


27/2 - ReFashion Repair 

Sted: Spinderihallerne 

Marts

12/3  - ReFashion Repair

Sted: Spinderihallerne


26/3 - ReFashion Repair 

Sted: Spinderihallerne 


Klimaprisen 2024

Vi er udnævnt som finalist til Vejles Klimapris 2024. Det er vi mega stolte over - og vi er så glade for at du er en del af det. Det ER du! 


Du kan se filmen og husk at stem på os

Årets første store Tøjbytte event på Økolariet 

6. og 7. april

Gik du glip af tidligere events?

Se high-lights fra tidligere events 

General forsamling 12/12-23
Du kan læse referatet under "join us"
Efterårets ReFashion Event i Økolariet
Fødselsdag i Fabrikanterne
TøjSkab åbning Børkop
ReFashion RePair DropIn

Vil du være en del af fællesSKABET 

Og støtte med et årligt beløb som bliver brugt til vores events. På den måde er du også med til at støtte op om den grønne omstilling - med fokus på at ændre måden vi køber fashion, så vi sammen kan skabe en bæredygtig hverdag for dig, din familie og de næste generationer.