Om Refashion Vejle


Om

Refashion

Vejle


Vi ønsker at skabe forandring med og for fashion forbrugerne i Vejle - til fordel for klimaet og den grønne omstilling.


Vores mål er at igangsætte og inspirere til aktiviteter og initiativer - lige fra byttemarkeder, tøjbytteskabe, foredrag, styling og upcycling workshops, modeshows og måske kunstinstallationer. For at gøre initiativerne så simple og håndgribelige som muligt, er vores fokus at skabe selvkørende eller oplysende projekter med minimale omkostninger i samarbejde med vores medlemmer, andre foreninger, virksomheder, butikker og institutioner.


Medlemmer i Refashion Vejle kan være alle, som har passion for grøn omstilling og ønsker at ændre måden, vi forholder os til fashion. Fashion er en passion for os. Fashion får os til at føle tilpas, giver os selvtillid - og udstråler vores personlighed. Men vi SKAL gentænke det - og vi gør det med udgangspunkt i os som forbrugere, butikker, instituitioner eller virksomheder.


Vi er mange som har bidraget til at Refashion Vejle blev skabt.

Den 7. december 2021 stiftede vi officielt foreningen med et håb om, at vi kan skabe små forandringer sammen med mange i Vejle.


I dag er bestyrelsen et team af 4 - Anette, Rikke, Maibrit og Anne Sofie (foto) - men mange andre har været med til at sætte skub i bevægelsen


I maj 2022 modtog vi bevilling på 298.000 kr. fra Borgernes Grønne Pulje i Vejle -  til at skabe grønne initiativer i Vejle indenfor Fashion. Det satte skub i bevægelsen! 


Uddrag fra vores ansøgning:

  1. 10 TøjSkabe i Vejle sammen med andre
  2. Repair workshops
  3. Restyling workshops
  4. Genbrugs modeshows
  5. Talks & foredrag


Vi har gennemført meget - kig omkring. Og vi har netop primo 2024 modtaget bevilling fra Borgernes Grønne Pulje i Vejle, hvor vi sætter yderlig fokus på inddragelse og formidling. 


Join us!